Menu
Your Cart

Доставка

Начин на доставка:

Доставките се извършват след потвърждаването на поръчката от търговеца лично или чрез куриерска фирмa Еконт до посочен адрес или до офис на куриерската фирма.

Доставките се извършват в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от населеното място на клиента и складовата наличност на избраните продукти. Поръчки, направени до 15.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 15.00ч, се обработват на следващия работен ден.


Начини на плащане: 

1. Чрез наложен платеж при доставка на продуктите

При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой при получаване на стоката. От куриера ще получите бележка за стойността на транспортните разходи за доставката.


2. Плащане по банков път

При плащане по банков път сумата се заплаща предварително, а с доставката на стоката ще получите фактура за заплатената сума по поръчката. Информация за банкова сметка ще получите в потвърждаващ имейл.


3. Плащане при лично получаване на стоката в Шоурума на ogledala.bg на адрес гр. София, бул. "Цариградско шосе 164" 

В Шоурума си Аутдор Трейдинг ЕООД разполага с ПОС терминал, на който може да извършите плащане с дебитна или кредитна карта!


4. Покупка на изплащане

Можете да закупите стоката на изплащане чрез TBI Credit. Виж подробности за процедурата тук.


Важно!

Запазете документа удостоверяващ плащането - касова бележка или фактура. Този документ Ви е необходим в случай на гаранционно обслужване на стоката.


Общи условия

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

·         чрез собствен транспорт

·         чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до офис на куриер или до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите по доставката са за сметка на потребителя.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при изпозлване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.